Ontdek Leer Groei

Chi Neng Academy en
Body & Mind Studio Leeuwarden

Met de tijdloze wijsheid van Chi Neng Qigong wil ik jou helpen om gezondheid, persoonlijke kracht en duurzaam geluk te bereiken.

Chi Neng Qigong | Vitale energie
Tegenwoordig leven we allemaal in onze gedachten. Onze to-do lijsten zijn lang, onze schema’s zijn vol en we staren het grootste deel van onze dagen naar de computerschermen. Dus kun je het allemaal loslaten? Kun je jouw gedachten laten vallen?

Qigong's zachte bewegingen doen veel meer dan het strekken van je banden en spieren. Ze werken om je lichaam te harmoniseren. Bepaalde bewegingen helpen je energie door de verschillende meridianen in je lichaam te bewegen. Wanneer je energie vrij door je lichaam kan stromen blijf je als de natuur bedoeld - gezond en in balans.

Qigong kan iedereen in elke levenssituatie ten goede komen en beïnvloeden. Waarom?

Omdat Qi universeel leven is. Energie heeft een bewustzijn en een wijsheid. Als je je energie naar behoren beoefent, kun je toegang krijgen tot die wijsheid.

Qigong beoefenen is als naar de bron gaan om de juiste informatie te downloaden. Zodra de informatie is ontvangen, weet je lichaam hoe het zichzelf kan genezen. Dat is het geschenk - Qigong ontwaakt je aangeboren helende krachten. Dus oefen en oefen dan nog wat meer en laat de schoonheid van je innerlijke wezen zich ontvouwen.

© Copyright Chi Neng Academy  |  Login  |  Ontwerp WebSpinner